Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Postapokalipsa u ulici Majakovskog

Radovi na povezivanju Ekonomske škole sa obližnjom toplanom su trajali mesecima, a sada se već mesec dana ulica nalazi u katastrofalnom stanju. Kanal kojim je ulica raskopana (u 1/4 svoje širine, a na puno mesta i u celoj širini) je samo zatrpan peskom i tako ostavljen u nedogled. Pesak i blato (u suvim vremenskim prilikama je količina prašine nesnosna) se raznose po celoj ulici i okolnim dvorištima, nastalo je veliki broj udarnih rupa jer su vozila i kiša raskopali i razneli taj isti pesak. Dodatno, oštre ivice isečenog asfalta konstantno seku gume automobila koji prolaze. Sigurnost pešaka i dece koja idu i vraćaju se iz škola (Ekonomska, Trgovinska, Ugostiteljsko-turistička, Osnovna škola "Dušan Radović") je zbog zaobilaženja rupa od strane vozača u vrlo prometnoj ulici Majakovskog veoma ugrožena. Takođe, po negde nedostaju rešetke na kolektorima za odvod vode ... Situacija je krajnje neprihvatljiva

Postapokalipsa u ulici Majakovskog Postapokalipsa u ulici Majakovskog Postapokalipsa u ulici Majakovskog Postapokalipsa u ulici Majakovskog Postapokalipsa u ulici Majakovskog
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Majakovskog rupe 1; foto: citalac-Prijavi problem

    Ulica Majakovskog u Nišu već mesec dana neprohodna od rupa

    Ulica Majakovskog u Nišu je već mesec dana raskopana, svedoče građani, a situaciju u ovom kraju opisuju kao postapokaliptično ruglo - udarne rupe teško obilaze, a neke su zatrpane peskom koji je posle topljenja snega pretvoren u blato. U Direkciji za izgradnju kažu da će ova niška ulica biti među prvima asfaltirana kada se prolepša vreme.

    (20) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom