Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Problem snabdevanja vodom Niš - Duvanište

Više od mesec dana u Duvaništu imamo problem sa vodom. Konkretno radi se o tome da je pritisak vode u stanovima ispod svakog minimuma. Povremeno se svodi na blago curenje iz slavine što je nedovoljno za normalno fukcionisanje i održavanje lične higijene pogotovo na ovim visokim temperaturama. U više navrata smo iz vodovoda dobili informaciju da, kako kažu - vrše produvavanje cevi. Šta god to značilo. Stanujem u delu ulica Patrisa Lumumbe i Radoja Dakića. Unapred hvala. Ne jedemo sendviče i ne pijemo sokove, treba nam normalno snabdevanje vodom.

Problem snabdevanja vodom Niš Duvanište

Komentar redakcije

Poštovani,

Danas smo pisali o ovom problemu, više možete pročitati ovde: https://www.juznevesti.com/Servisne-informacije/Zbog-slozenijih-kvarova-nekoliko-niskih-sela-i-naselja-bez-vode.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • radovi vodovod

    Zbog složenijih kvarova nekoliko niških sela i naselja bez vode

    Od sinoć su česme suve meštanima Miljkovca, Paljine i Berčinca i zbog složenog kvara koji se popravlja kruži cisterna sa pijaćom vodom, kažu u JKP Naissus , a nastavljaju se i popravke na Bulevaru Medijana gde do sredine nedelje neće biti vode. Radnici Vodovoda popravljaju havarije i na Vizantijskom bulevaru, Gornjoj Vrežini i na Bulevaru cara Konstantina.

    detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom