Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Pružni prelaz za Elektronsku Industriju

Nakon izlaska iz vozila gradskog prevoza, pešake put do fabrika/preduzeća u okviru Elektronske Industrije, do škole Mija Stanimirović i ambulante EI vodi preko drastično oštećenog pružnog prelaza. Slike dovoljno ilustruju situaciju. - Potrebno je da neko hitno reaguje i popravi ovaj pružni prelaz i na taj način spreči povređivanje. - Drugo pitanje je zašto je dozvoljeno da prelaz ovako propadne. Sigurno je u lošem stanju više meseci, a možda i godina. Nedavno je neko od sugrađana prijavio problem sa pružnim prelazom, ali kod nove fabrike Zumtobel. Ovaj prelaz je relativno blizu ovog o kome ja pišem. (https://www.juznevesti.com/problem/Pruzni-prelaz-bez-rampe-i-obelezja.sr.html) Zaključak je da su pružni prelazi najverovatnije u lošem stanju i da neko treba da se pozabavi njima.

Pružni prelaz za Elektronsku Industriju Pružni prelaz za Elektronsku Industriju Pružni prelaz za Elektronsku Industriju Pružni prelaz za Elektronsku Industriju
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom