Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Raskopan parking

Postovani, raskopali su nam parking kod fakulteta zastite na radu i niko ne vraca u prvobitno stanje. Kraci kanal je raskopan pre 10 godina, a ovaj dugacak pre godinu dana. Duboki su bar 10cm posto voda od kise stalno spira sloj po sloj. Pisali smo svima (opstini Palilula, Direkciji, gradonacelnici, inspekciji, komunalnoj policiji) i niko nista. Bruka ljudi, bruka. Gradonacelnica kaze da sami asfaltiramo posto je to medjublokovski prostor...imam taj e-mail. Jos me pita da li je moguce da se sekiram za parking, a toliko ulica ima ne asfaltiranih. Nas stanare niko nije pitao da li sme da kopa, a sada navodno sami treba da asfaltiramo. Preko nekih ljudi sam probao da proverim u Direkciji sta je kopano i ko je kopao....odgovor je da nigde nije zavedeno da je kopano. Uzas....hvala Vam puno.

Raskopan parking
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom