Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Rastinje na iskopanom delu ulice s obzirom da ista nakon saniranja kvara nije vraćena u pređašnje stanje

Medoševac, Ulica Moše Pijade 9 (Save Kovačevića) Zbog kvara na vodovodnoj mreži septembra 2018. JKP Naisus je saniralo kvar, ali ulica i godinu dana kasnije nije vracena u pređašnje stanje tj. popunjena rupa asvaltom. Za ovih godinu dana zvala sam više od 10-ak puta....i prazne priče...dali smo nalog izvođaču poslova sa kim Naisus ima ugovor ALI NIŠTA OD REALIZACIJE. Preostalo mi je jedino da ovim putem apelujem na nadležne da svaki posao privedu kraju...mislim da je godinu dana vise nego razumni rok.

Rastinje na izkopanom delu ulice s obzirom da ista nakon saniranja kvara nije vraćena u predjasnje stanje Rastinje na izkopanom delu ulice s obzirom da ista nakon saniranja kvara nije vraćena u predjasnje stanje Rastinje na izkopanom delu ulice s obzirom da ista nakon saniranja kvara nije vraćena u predjasnje stanje
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom