Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Rekonstrukcija Daničićeve ulice

Da li postoji rok do kada Naissus mora da završi vodovodnu i kanalizacionu mrežu? Daničićeva ulica je raskopana u jesen 2017. godine. Radovi su se odužili jer neko nije hteo da rekonstruiše vodovod i kanalizaciju a tek onda da se uradi novi asfalt. Postoji li rok za okončanje svih radova? Sa ovakvim tempom bojim se da se radovi neće završiti do kraja godine. Ima li nade da se do kraja godine uradi i deonica Šumadijske ulice od raskrsnice sa Ulicom Ivana Milutinoviċa do MIN-a?

Rekonstrukcija Daničićeve ulice

Komentar redakcije

Poštovani,

u tekstu Konačno počeli radovi u Daničićevoj ulici navodi se odgovor gradskih vlasti o tome kada bi trebalo da budu završeni radovi u Daničićevoj ulici.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Daničićeva ulica

    Konačno počeli radovi u Daničićevoj ulici

    Ulica koju su stanovnici nazvali “Niš na vodi” i koja mesecima zadaje muke onima koji u njoj žive će, prema obećanjima gradske vlasti, uskoro dobiti nove vodovodne cevi i kanalizaciju, jer su radovi konačno počeli, a nakon toga bi Daničićeva ulica trebalo i da se asfaltira.

    (4) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom