Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Rupe na trotoaru za lomove dušu dalo

19.4.sam prijavio problem sa trotoarom na Bulevaru 12 februar koji se mesecima ne popravlja posle radova.Dva dana posle toga je nastalo još gore stanje jer je iskopan tucanik koji je bio nasipan da bi se napravio prostor za novi asfalt i tako je evo ostavljeno već 7 dana.Opasno za decu,za stare osobe,za invalide koji ne mogu da prođu,za majke sa kolicima koje ne mogu da prođu.Interesuje me mentalno stanje nadležne osobe koja je pred Uskrs donela odluku da se ovo iskopa,a pri tome je znala da se za Uskrs neće raditi i time stvorila opasnost za svakog ko ide trotoarom i ko čeka autobus na autobuskom stajalištu?A evo ne završava se ni posle Uskrsa,a ide 1.maj.Bravo za Grad Niš i nadležne organe što tako lepo misle na građane.

Rupe na trotoaru za lomove dušu dalo Rupe na trotoaru za lomove dušu dalo
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom