Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Skretničarska kućica koja se urušava.

Kao što se vidi na slici u pitanju je skretničarska kućica koja se urušava i preti da se potpuno sruši na kolosek pruge Beograd Niš kod triangla gde se račva sa prugom koja skreće za Sofiju. To je rampa Proleće ulica Milojka Lešjanina. Lako se nalazi. I laik može da shvati kolika opasnost preti od te kućice koja je uz samu prugu. Tu svakodnevno prolaze teretne kompozicije sa cisternama koje nisu prazne. I šta bi se desilo da se samo jedna izvrne tu u centru grada. A o putničkom saobračaju i da ne pričam. Pitam se zar mora da se čeka da se prvo dogodi neko zlo pa da se onda interveniše...

Skretničarska kućica koja se urušava. Skretničarska kućica koja se urušava. Skretničarska kućica koja se urušava. Skretničarska kućica koja se urušava.
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom