Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Smeće i lomljene flaše na keju, bahata vožnja na zelenoj površini...nema ni rasvete

Noćna okupljanja na letnjikovcima na keju kod Rode i Disa, smeća ujutru na sve strane polomljenih flaša...nigde u blizini kante za otpad, komunalna ne kontroliše okupljanja gde se često pale i vatre u toku noći, letnjikovci su pored samog igrališta za decu, bahata vožnja automobila i ribara koji silaze na improvizovanom prolazu između Gazprom pumpe i Proleterskog mosta, loše ulicno osvetljenje na celoj relaciji Proleterski most do visećeg mosta u Brzom Brodu (od vrezinskog i ne postoji do Brzog Broda).

Smece i lomljene flase na keju,bahata voznja na zelenoj povrsini...nema ni rasvete Smece i lomljene flase na keju,bahata voznja na zelenoj povrsini...nema ni rasvete Smece i lomljene flase na keju,bahata voznja na zelenoj povrsini...nema ni rasvete Smece i lomljene flase na keju,bahata voznja na zelenoj povrsini...nema ni rasvete Smece i lomljene flase na keju,bahata voznja na zelenoj povrsini...nema ni rasvete
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom