Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Smeće u dvorištu

Poštovani, u prolazu koji spaja Ulicu Vojvode Mišića i Prvomajsku (zadnji ulaz zgrada u Dušanovoj ulici broj 100, 102), mi "starosedeoci" ovaj deo zovemo "dvorište", što za nas i jeste, postoji veliki problem sa smećem. Naime, od kad su se izgradile okolne zgrade, kafić i otvorile firme, osim što se povećao broj vozila, tako da je često mesto za parking nemoguće pronaći, imamo problem i sa smećem i pored postavljenih dodatnih kontejnera. U prilogu šaljem slike koje su uslikane oko 21h (možda se i ne vidi dovoljno jasno na slici kakav izvor zaraze imamo u dvorištu). Ovo je samo jedan deo, od čitavog prostora koji je pun smeća i otpadne vode koja curi iz kontejnera i đubretarskog kamiona, za koji ne verujem da uopšte više i ima pristupa ovim kontejnerima zbog tesne ulice i velikog broja parkiranih vozila. Zahvaljujem se unapred na odvojenom vremenu i nadam se brzom rešavanju problema.

Smeće u dvorištu< Smeće u dvorištu<
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom