Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Smeće u prostoru zgrada Cara Dušana 102 i Prvomajska 2

Kontejneri i prostor oko njih su postali prostor za izbacivanje krupnog otpada, delova nameštaja, mašina, dušeka...Medijana isprazni kontejnere a sve okolo ostane ......i tako u nedogled. Pre svega osuda za nesavesne "građane" koji su stekli naviku da na ovom mestu izbaciju sve i svašta. A onda dolaze oni sto preturaju po smeću pa naprave dodatno đubre dok vade iz kontejnera i "biraju" šta im treba i šta mogu da iskoriste a sto im se ne sviđa ostane razbacano....U tako iz nedelje u nedelju đubra sve više.

Smece u prostoru zgrada Cara Dušana 102 i Prvomajska 2 Smece u prostoru zgrada Cara Dušana 102 i Prvomajska 2 Smece u prostoru zgrada Cara Dušana 102 i Prvomajska 2 Smece u prostoru zgrada Cara Dušana 102 i Prvomajska 2
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom