Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Smeće van kontejnera

Prilaz podzemnim kontejnerima koji pripadaju stambenoj zgradi na Bulevaru Nemanjića 76 su konstantno zatrpani smećem, nije moguće prići ni kontejnerima za odlaganje plastičnog i staklenog otpada, jer se stalno izbacuje kabastiji otpad pored, i to najviše iz obližnjeg dragstora (stalno su prisutne gomile kutija) ali i iz obližnjih kuća (bacaju svoje djubre koje skupljaju po dvorištu i grane kad orezuju svoju živu ogradu i rastinje). Vrhunac je sad, što se vidi na slikama, jer su zvono za bacanje stakla stavili na tu istu gomilu smeća. I pored toga što se kontejneri redovno prazne i čisti povremeno oko njih, nove gomile se jako brzo naprave. Tako je stalno, od kad su postavljeni podzemni kontejneri, koji očigledno nisu dobro rešenje za ovu lokaciju, jer ljudi ne umeju da odlažu svoj otpad na normalan način.

Smeće van kontejnera Smeće van kontejnera
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom