Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Smeta im smrad iz kontejnera pa ih približili

Slika sve kaže. Sad su tri kontejnera nekoliko metara bliže do zgrade, a ispred samog dragstora da lepše osećaju miomirise na koje su se navodno žalili stanari zgrade kako kaže gospodin Maslaković iz JKP "Mediana". Neću više da opterećujem Južne vesti koje su se jedine potrudile da ovaj problem reše, jer sa nesposobnim ljudima ne može da se ništa dogovori, ali bih apelovao da ako mogu da se izbore za ulične kante kojih ima svuda po gradu i na svakom većem bulevaru da se postavi niz Matejevački put, a pogotovo pored autobuskih stanica, jer se tu đubre najviše baca (slika 3). I ako može da se reši asfaltiranje novopostavljenog autobuskog stajališta u istoj ulici ispred Figara, jer ljudi čekaju autobus u blatu. (slika 4).

Smeta im smrad iz kontejnera pa ih priblizili Smeta im smrad iz kontejnera pa ih priblizili Smeta im smrad iz kontejnera pa ih priblizili Smeta im smrad iz kontejnera pa ih priblizili
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom