Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Sramni izgled toaleta u Domu vojske

Poštovana redakcijo, sinoć sam imala čast da goste iz inostranstva, akademike iz Švedske, povedem na koncert Marka Luisa, našeg muzičara. Koncert je bio vrhunski. Spoj odlične muzike i vokala. Međutim, nakon koncerta fijasko, kada je jedna gošća poželela do toaleta, užas iz prošlog veka. Nepojmljivo je da se toaleti ne renoviraju, a hala puna non-stop. Gde je tu politika i budžetom ove kuće predviđeno ulaganje u opremu. Zaista sam se postidela. Akademski sam se postidela pred ljudima iz Evrope. Ovakav toalet verovatno ne postoji ni po zatvorima više. Sramno od države, grada i Doma vojske! Hvala.

Sramni izgleda toaleta u Domu vojske Sramni izgleda toaleta u Domu vojske Sramni izgleda toaleta u Domu vojske Sramni izgleda toaleta u Domu vojske
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom