Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Stadion Čair

Poštovani, više puta najavljivana rekonstrukcija stadiona Čair u Nišu još uvek nije počela. U izjavama gradskih zvaničnika, pre svih gradonačelnika Bulatovića i većnika Kačara, najavljeno je da su sve potrebne dozvole izdate i da će rušenje zapadne i adaptiranje sve 4 tribine krenuti u decembru 2019. godine. Stadion se nalazi u jako lošem stanju, struja na zapadnoj tribini je povezana na divlje preko Hale, a "nove" tribine su devastirane, nezavršene, mokri čvorovi su havarisani, a službene prostorije i svlačionice na istočnoj tribini prokišnjavaju. Može li se dobiti neka informacija o tom početku radova u decembru - tekućem mesecu, i da li su adaptirane prostorije na istočnoj tribini za lože i novinare, pošto je prvi deo posla - rušenje zapadne tribine koja sada ima ove funkcije. Hvala.

Stadion Cair
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom