Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Stubići za parkiranje

Obraćamo se povodom postavljenja parking stubića na javnoj površini od strane stanara, koji su sami postavljali i označili svoja parking mesta kao da su privatni. Zvali smo komunalnu policiju, kazu nije u njihovoj nadležnosti, prebacili su nas na komunalnog inspektora koji je zadužen za opštinu Medijana, uspeli smo avgusta meseca da ga dobijemo, od tada se više nije javljao na telefon. Celo dvorište iza uprave Apoteke Niš i Sberb Banke (bulevar Dr Zorana Djindjica) je u stubićima, kao i javna površina na kraju Dušanove ulice, takođe, i tri mesta kod poliklinike "Trenkić" koja su propisno obeležena od strane Parking servisa, ali su zaključana sa stubićima. Molimo Vas da reagujete, jer nadležne institucije definitivno ne rade svoj posao kao ni komunalna policija koja očigledno nema vremena da se bavi "malim" problemima jer jure stare bakice po trotoarima koje prodaju cvece. Svi automobili koji se vide na fotgrafijama i koji su parkirani, imaju zaštitne stubiće za parking ispod automobila.

Stubici za parkiranje Stubici za parkiranje Stubici za parkiranje Stubici za parkiranje Stubici za parkiranje
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom