Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Suvo stablo

Na uglu ulica Stevana Nemanje i Kosančićeve, za suvo stablo uličnog drvoreda, firme EXE-Net i SBB vezali su svoje kablove za grane tog istog drveta. Medijana zelenilo je pokusala da iseče drvo, ali zbog kablova to nije uradila u potpunosti. Drvo je skolno padu, nekog će povrediti pod težinom kablova, a i ako se desi kidanje kablova pokidaće se i visokonaponski kablovi sa susednih bandera. Ovim putem vas molim da i vi intervenišete, da ne bi neko ili nešto slučajno nastradalo. Savesni građanin.

Suvo stablo
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • neorezano drvece

    Građani traže da se oreže drveće i iseku stara "opasna" stabla

    Više od tri godine nije orezano drveće na Bulevaru Nemanjića u Nišu između zgrada 76 i 78, tvrde građani, pa suve grane “prete” da padnu na parking i dečije igralište, a neke grane su "stigle" i do terasa. Iz sektora “Zelenilo” JKP “Mediana” poručuju da Nišlije treba da im se jave kada imaju ovakve probleme i da će se potruditi da ih reše.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom