Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Toplana ‘Krivi vir’

Toplana ‘Krivi vir’ zvanicno radi na gas, opciono moze i na mazut. I prosle i ove godine, za praznike i u rezimu 24 sata, na velikom minusu, redovno furnja smrdljivi dim bez prestanka kao da je krematorijum bez filtera. To vazi i za trenutni period (danas je 14. januar 2022). Kad se provere meraci vazduha (slika u prilogu od prethodna dva dana), evidentno je gde je centar zagadjenja na Bulevaru Nemanjica, pa i u gradu uopste, do te mere da sije i individualna lozista. Ja vas molim da im trazite objasnjenje! Na sta greju tacno?! Ili nek zvanicno priznaju da su na mazut jos uvek, a opciono na gas! Kada rade na gas, apsolutno nista ne izlazi iz dimnjaka! Zivim pored i vidim! A i njusim! U cemu je poenta povezivanja kuca na toplane na gas, ukoliko iste toplane dime gore nego individualna lozista?! Da se potpomognu matutom ponekad, ok, ali nisu stali vec mesec dana unazad! Imamo li mi uopste gas?! Hvala! smrdljivim dimom

Toplana ‘Krivi vir’ Toplana ‘Krivi vir’ Toplana ‘Krivi vir’ Toplana ‘Krivi vir’ Toplana ‘Krivi vir’
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom