Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Udarna rupa Višegradska

U ulici Višegradskoj, u naselju Trošarina već 3 meseca stoji rupa na kraju ulice. Rupa je dosta velika i duboka. Skoro polovina točka upada u nju. Nalazi se, kao što rekoh na kraju ulice, a sa druge strane ulice uvek stoji parkirani auto. Nije moguće zaobići je, tako da ni malo nije prijatno ni vozačima a ni automobilima. Ukoliko ste u mogućnosti, volela bih da pomognete u rešavanju problema. Hvala Vam unapred

Udarna rupa Udarna rupa Udarna rupa
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Krater-u-Vojvode-Misica1;-foto:-JV-Vanja-Keser

    Sneg "otvorio" udarne rupe i kratere na niškim ulicama

    Zbog kratera pored OŠ "Čegar" u Nišu koje automobili zaobilaze, roditelji brinu za svoju decu i apeluju da se što pre popune, a na udarne rupe koje su se opet pojavile i proširile nakon topljena snega, žale se i vozači koji prolaze pored Ureda, Ulicom Vojvode Mišića u blizini parka Čair i oni koji idu Gabrovačkim putem.

    (17) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom