Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Udarna rupa

Poštovani, veliki pozdrav za vas. Kao prvo da vam se zahvalim što ste uveli mogućnost prijave problema online. Problem zbog kog se javljam je udarna rupa u Goričkoj ulici kod brojeva 20-22. Rupa je toliko duboka da automobili svakodnevno donjim delom automobila zakačinju asfalt oko rupe. U komšiluku su uglavnom penzioneri, dok mlađe komšije ili jure sa posla ili ka poslu, a neki su potpuno nezainteresovani, žive kao da rupa ne postoji, ali sa druge strane nije na nama da krpimo rupe u našoj zemlji. Svi plaćamo porez, i državne institucije poput Direkcije treba da rade svoj posao za koj su plaćeni. Verujte na reč, ni manje ulice ni više parkiranih vozila. Rupa je široka 70-80 cm, a dugačka više od jednog metra. U slučaju da ne vidite lepo sliku imate moj mail mogu da usliikam još slika. Veliki pozdrav i svako dobro.

Udarna rupa
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom