Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Udarne rupe Trošarinska pijaca i Milenka Hadžića

Poštovani, u Ulici dr Milenka Hadžića i nastavak druge ulice koji ide do ulice Majakovskog je prepuno rupa. Broj udarnih rupa je stvarno veliki. Takođe nedostaje vertikalna signalizacija. Problem rupa naročito je opasan kod Trošarinske pijace. Zadnje dve slike su ostaci saobraćajnih znakova.

Udarne rupa Udarne rupa Udarne rupa

Komentar redakcije

Poštovani,

Juče smo pisali o udarnim rupama, ali od nadležnih nismo dobili informaciju o tome koje će tačno biti krpljene, više možete pročitati u tekstu: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Direkcija-Krpe-se-rupe-u-selima-u-opstinama-Niska-Banja-i-Crveni-krst.sr.html

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • rupe Bulevar

    Direkcija: Krpe se rupe u selima u opštinama Niška Banja i Crveni krst

    Zaobilaženje udarnih rupa po gradu i dalje muči Nišlije, a preko aplikacije "Prijavi problem" skoro svakodnevno ukazuju za njih i pitaju gde su nestali radnici koji ih krpe. Iz Direkcije za izgradnju grada odgovaraju da je saniranje prekinuto zbog kiše i praznika, ali da je nastavljeno u selima na teritoriji opština Niška Banja i Crveni krst.

    (12) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom