Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Udarne rupe

Udarne rupe ispod podvožnjaka na ulazu u naselje "9.Maj" kada se kreće iz pravca grada Niša, rupe su duboke po 7-8 cm i nemoguće je izbegnuti ih ukoliko je neophodno da se mimoiđete sa još jednim autom. Problem postoji već 3 meseca i niko od nadležnih organa nije reagovao. Kada su obilne padavine zbog nizbrdice ceo potez bude poplavljen vodom i samo oni koji svakodnevno prolaze i napamet znaju dge su rupe mogu uspeti da ne propadnu u njih skroz.

Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe

Komentar redakcije

Nadležni u gradu kažu da rupe ne mogu da se krpe dok se ne završi tender za izbor izvođača radova, a to je sve "na dugom štapu", jer su pojedine firme koje su učestvovale na tenderu podnele žalbe. 

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • udarna rupa

    Niške ulice pune rupa, ne zna se kada će biti sanirane

    Od Novog sela do Brzog broda, gotovo da nema naselja u Nišu u kojem ulice nisu prošarane rupama. Dok Nišlije negoduju, strahujući da bi mogli da oštete felne automobila, a oni kreativniji u rupama sade cveće, gradski većnik za infrastrukturu Miloš Milošević kaže da se čeka sprovođenje javne nabavke kako bi ulice mogle da se saniraju.

    (18) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom