Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Udarne rupe na kolovozu i oštećenja na trotoaru

Na potezu ulice Obrenovićeva od ugla ulice Učitelj Tasine ka Trgu 14. oktobar postoje zaista velika oštećenja kako na kolovozu tako i na trotoaru. To je veoma veliki problem za nesmetano i bezbedno kretanje pešaka, majki sa malom decom, starijih sugrađana, invalida.... Taj potez se proteže na oko pedesetak metara duž prodavnica JIM PROMET, ČOKO-MOKO, IDEJE i SVETLOSTI...

Udarne rupe na kolovoz i oštećenja na trotoaru Udarne rupe na kolovoz i oštećenja na trotoaru Udarne rupe na kolovoz i oštećenja na trotoaru Udarne rupe na kolovoz i oštećenja na trotoaru Udarne rupe na kolovoz i oštećenja na trotoaru
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

 • Udarne rupe

  Neke ulice i trotoari u Nišu i dalje puni kratera

  Iako je počela sezona krpljenja udarnih rupa u Nišu, i dosad su popunjene one na glavnim saobraćajnicama, pukotine u asfaltu i dalje muče građane. Tako ih je pun prilaz Ulice Maksima gorkog kod ulaza u Vojvode Tankosića, ima ih i u Dragiše Cvetkovića, na Panteleju, Kovanlučkoj, na putu za Donje Vlase i u Sićevu.

  (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom