Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Udarne rupe, zapušene šahte i oštećeni "ležeći policajci"

Reč je o ulici Petra Dobrnjca u Durlanu pored Osnovne škole ''Čegar''. Ulica je dužine do 180 metara i veoma je prometna, kako za vozila, tako i za pešake. U istoj se otvorio veliki broj udarnih rupa koje se iz dana u dan sve više šire i produbljuju. Na početku same ulice postoje dve šahte koje su totalno zapušene, prilikom velikih padavina zadržava se izrazito velika količina vode.

Na istom mestu se nalaze i 3-4 kontejnera koja služe za odlaganje smeća građana zgrada i stanovnika ove ulice, neretko se pored njih nađe i velika količina određenog kabastog otpada. Treba reći da delovi postavljenih ležeći policajci nedostaju, a da šrafovi vire iz betona. S obzirom da je ulica i te kako bitna kako za stanovnike ovog dela naselja i same škole potrebno je sanirati komunalne probleme. Isti problem je predočen i komunalnoj inspekciji Gradske opštine Pantelej 2017 godine.

Udarne rupe i zapušenost kanalizacija Udarne rupe i zapušenost kanalizacija Udarne rupe i zapušenost kanalizacija Udarne rupe i zapušenost kanalizacija Udarne rupe i zapušenost kanalizacija
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom