Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ugrožavanje bezbednosti dece u saobraćaju

Na naznacenoj lokaciji, ulica Djerdapska do semafora gde seče ul.Branka Miljkovića, postoji problem nepropisno parkiranih automobila. Trotoari su prepuni automobila, a neretko i jedna saobraćajna traka, tako da za promet pešaka i automobila ostaje samo jedna saobraćajna traka. U ulici su smeštene tri kafane, dva servisa za pranje automobila, par radnji...i sve ovo utiče na povećanu frekvenciju, naročito u popdnevnim časovima. Ovu ulicu, između ostalog, u velikoj meri koriste deca svih uzrasta, na putu do škole "Dušan Radović". Dakle, vrlo je nebezbedno da se na ovaj način odvija saobraćaj i pitam se da li je potrebno da neko strada kako bi se krenulo u rešavanje ovog problema. U ime mnogih koji dele ovo iskustvo, zahtevamo da ukazete na problem i da nadležni reaguju u najkraćem mogućem roku.

Ugrožavanje bezbednosti dece u saobraćaju
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom