Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ugrožavanje dece ,omladine i studenata u saobraćaju

Doprinos gradskih vlasti ugrožavanju života dece u saobraćaju zbog nečinjenja , naime Beogradska ulica , trotoari i delom kolovoz , od Tehničkih fakulteta pa do OŠ Vuk Karadžić je pretvorena u parkimg za autobuse a tom ulicom se kreću učenici osnovne škole ,stednjih tehničkih škola ,studenti Tehničkih fakulteta , nastavnici i profesori i stanovnici bulevara Nikola Tesla. Zbog parkiranih autobusa na trotoare sa obe starane i na delu kolovoza uz trotoare svi oni su primorani da se kreću sredinom kolovoza gde i automobili koji ih direktno ugrožavaju,Ovo traje bveć nekoliko godina,naime od kada je Parking servis uklonio male automobile i stvorio prostor za autobuse.Gradske inspekcijske službe,saobraćajna policija i parking servis ne čine ništa da se autobusi uklone što se vidi iz dostavljenih slika.Ovakvo stanje je svakodnevno.Pošaljite vaše ekipe neka provere tačnost ovih tvrdnji i to više puta u toku dana.Volim Niš i njegove građane a posebno decu pa vam se i iz tih razloga obraćam.Sledeće obraćanje biće televizijama sa nacionalnom frekfencijom ako se ovo ne reguliše u korist bezbenosti pešaka u saobraćaju.Vaša mapa i ulica su sa starim slikama dok su tu mogli da se parkiraju mali automobili,sada više nije tako i nemože da se prodje trotoarima od autobusa.Pozdrav.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom