Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Ulica Majakovskog još u gorem stanju

U Ulici Majakovskog u delu kod Amana situacija još gora. U ponedeljak radnici su došli i krenuli da spremaju za asfaltiranje, ali izgleda da njihovi nadređeni ne gledaju vremensku prognozu pa iz tog razloga sada duž nekih 500m su otvorene rupe dubine od 7-10cm. Signalizacija postoji samo u nekim delovima što ne ukazuje da postoje velike udarne rupe, kao ni signalizacija da se ulicom može voziti samo u jednom smeru.

Ulica Majakovskog još u gorem stanju Ulica Majakovskog još u gorem stanju Ulica Majakovskog još u gorem stanju
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Ulica Majakovskog nove rupe kraj februara; foto: citalac-Prijavi problem

    Ulica Majakovskog u Nišu u još gorem stanju - iskopana pa asfaltiranje stalo zbog kiše

    Postapokaliptično ruglo - tako su stanovnici Ulice Majakovskog pre dvadesetak dana opisali stanje u ovom niškom kraju, a sada kažu da je situacija još gora, jer je ulica sa jedne strane iskopana i potpuno neprohodna. Iako su iz Direkcije za izgradnju rekli da će asflatiranje početi tek kada se prolepša vreme to se ipak dogodilo ranije, ali je zbog kiše sve stalo i sada se ponovo čeka sunce.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom