Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Ulica Svetolika Rankovica

Poštovani, Ulica Svetolika Rankovića je paralelna Njegoševoj ulici. Nalazi se nadomak "margera". Ulicu karakteriše veliki nagib, pa je zbog strmog terena i sa velikim rupama vrlo problematična. Ulica je dvosmerna, ulicom se kreće autobus i vrlo je frekventna zbog velikog broja domaćinstava i hotela. Na sredini ulice je park koji omladina koristi za vežbanje, ali ima puno dece koja se tu igraju. Deca idu pešice do škole pa se zbog slobodno mogu reci "kratera" koji karakterišu ulicu stvara velika opasnost po samu decu. Izbegavajući rupe na tako strmom terenu se vrlo često jedva zaobilazimo. Asfalt je urađen pre tačno 30 godina. Pisao sam konstruktivne mejlove direkciji ali kao što sam očekivao odgovora nije bilo. Ako budete naišli na razumevanje ja mogu dostaviti i fotografije. Voleo bih da pokrenemo malo te lenčuge. Unapred hvala.

Ulica Svetolika Rankovica
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom