Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ulica bez trotoara i parking mesta

Stubice ispred svojih kuca, na javnim povrsinama u Nisu, izgleda svako ko posalje zahtev dobije, tako da ulica Vojvode Tankosica ima stubice, negde cak i dva reda ispred kuca tako da nema trotoara, deca i stari, svi pesaci idu kolovozom, pored toga nema mesta za parking, jer nicu nove zgrade, a taj deo, koji sada ima stubice, su ranije koristili za parkiranje ili bar prolaz pesaka. Kod prolaza nekog kombija ili veceg vozila, dolazi do zastoja u celoj ulici jer ne mogu da se bezbedno mimoidju. Stubici dakle apsolutno nicemu ne sluze osim sto smetaju. Kada bi se delovi asfaltirali, jer je blato uvek, i obelezila parking mesta, koja se u ovom delu ne naplacuju, omogucio bi se prolaz pesacima bez blata i provlacenja ili hodanja po samoj ulici, a i smanjio broj nervoznih vozaca koji cekaju po pola sata neko prazno mesto za parking. Ne treba da dodajemo da je ova ulica u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Vatrogasnog doma i Policije tako da je Grad u obavezi da bude bezbedna, prohodna i za vozace i pesake, kao i da ima parking mesta.

Ulica bez trotoara i parking mesta Ulica bez trotoara i parking mesta Ulica bez trotoara i parking mesta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom