Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ulice prepune blata

Poštovani, obraćam vam se povodom problema oko neasfaltiranih ulica u naselju Donja Vrežina. U pitanju su ulice Nadežde Petrovic, Milana Kasanina, i Geteova ulica. Ove tri ulice su ruglo naselja u kome žive pretežno mladi ljudi, prepune blata i malo je reći rupa. Veliki problem je proći i kolima, a pešaka ili kolicima nemoguće. Kamioni JKP "Mediana" su se više puta zaglavljivali. Geteova ulica je glavna ulica i prolazi kroz celo naselje, u kome su ostale još par ulica bez asfalta. Prošle godine sam se žalio vama, rekli su iz Grada da je to bila dužnost MIN-ove zadruge, a iz zadruge se niko nije oglasio. Ponovo vam se obraćam sa istim problemom kao i prošle godine, jer se ništa nije preduzelo povodom toga, barem neko privremeno rešenje pre asfalta, i time bi bili zadovoljni za početak jer su ulice stvarno užasne. Šaljem vam slike u prilogu da se i sami uverite u kakvom su stanju pomenute ulice. Vi ste nam jedina nada da nas bar neko čuje u ovom gradu, jer kao da su gradski većnici zaboravili da mi postojimo, i da cemo uskoro biti do grla u blatu. Nadam se da ćete nam pomoći barem u pronalaženju nekog privremenog rešenja. Hvala vam na izdvojenom vremenu. S poštovanjem, Stevan Mitić.

Ulice prepune blata Ulice prepune blata Ulice prepune blata Ulice prepune blata Ulice prepune blata
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom