Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ulična rasveta, Čedomira Krstića, Prilaz 1 i Prilaz 2 ( Zgrade UNHCR - a), Pasi Poljana

Poštovani, Problem je što mi od useljenja ( 2000 i 2002 godine, izbegličko naselje), i pored podnošenja zahteva nadležnim institucijama ne dobijamo uličnu rasvetu. Od Direkcije za Izgradnju Grada, GO Palilula, JP Parking servis, sada Sekretarijata za investicije, jer su sada oni nadležni, dobijamo odgovore, da će nas staviti u plan za sledeću godinu. I tako godinama... Naša dva prilaza se nalaze pored čuvene Šumarske ulice (ulice sa banderama). Prosto je nemoguće da zahtev koji sigurno postoji negde, ne dolazi do Parking Servisa na realizaciju.... Dva prilaza su dužine po 170 metara, ne postoje stubovi, jer je struja do objekata vođena podzemno. Ovde ima 9 stambenih zgrada (57 stanova), naseljenih izbeglicama iz Hrvatske, BiH, plus kuće meštana. Odgovori nadležnih institucija u vezi uvođenja ulične rasvete u Ulici Čedomira Krstića, Prilaz 1 i Prilaz 2, Pasi Poljana : 1. Septembar 2011 godine : Postovani, Prosledjujemo Vam odgovor na Vase pitanje koji smo dobili od nadlezne sluzbe,tj.od vecnika GO Palilula Milosa Stojkovica Hvala na saradnji! Kontakt centar INFO 48 Postovani Radulovicu, Sto se tice rasvete u vasoj ulici[Cedomira Krstica] zeleli smo I stavili u plan izgradnje za 2011 godinu,ali JP Direkcija za Izgradnju Nisa nije vasu ulicu stavila kao prioritet.Bez obzira na to uputi cu dopis Direkciji da se uradi projekat za vasu uliucu a po mogucnosti da se I rasveta postavi do kraja godine.Zamolio bih Vas da se opet kontaktiramo za desetak dana.Pozdrav. From: info48 [mailto:[email protected]] Sent: Tuesday, September 20, 2011 8:16 AM To: [email protected]; [email protected] Cc: [email protected] Subject: FW: Palilula info 2. Septembar 2016 godine : Poštovani g-dine Radulović, Dana 23.09.2016. godine obratili ste nam se sa molbom kako bi Vam pomogli oko rešavanja problema ulične rasvete kao u ulici Čedomira Krstića prilaz 1 i 2, o čemu Vas obaveštavam: Gradska opština Palilula će ova Vaša dva predloga uvrstiti u svoj predlog za „Program uređivanja gradskog građevinskog zemljišta za 2017. godinu.“ Anđela Milojević, Odsek za pravne i zajedničke poslove, REPUBLIKA SRBIJA - GRAD NIŠ GRADSKA OPŠTINA PALILULA ul. Branka Radičevića br.1 tel. 018-290-600 faks 018-290-604 S poštovanjem, Stanari ulice,

Улична расвета, Чедомира Крстића, Прилаз 1 и Прилаз 2 ( Зграде УНХЦР - а), Паси Пољана
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom