Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ulična rsveta u selu Brenica

Vec mesecima zovem Parking servis (pošto su oni zaduženi za rasvetu) da poprave sijalicu na uličnoj rasveti koja ne radi u ulici koja je dugačka 300 do 400 metara. I pored zvanja njihovog kol centra (8 puta zvao i uzimali podatke) i obećanja da će u najbržem roku da bude zamenjena, morao sam (dva puta) lično da prijavim problem u njihovoj direkciji u Sarajevskoj ulici. Od tada je prošlo mesec dana i zamenu sijalice nisu izvršili. Nije nikakav problem za nas starije, ali u ulici imamo decu školarce kojima smo morali da kupujemo baterije da bi došla kući jer se ništa ne vidi. I pored toga što treba više bandera za uličnu rasvetu, radi samo jedna sijalica u celoj ulici. Inače ulica se nalazi u selu Brenica, desno od raskrsnice. Unapred zahvalni gradjani ulice

Ulična rsveta u selu Brenica Ulična rsveta u selu Brenica
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom