Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Uništavanje zelenih površina kod Zone 2

Nakon uklanjanja fizicke barijere koja je onemogućavalal parkiranje automobila kod Zone 2, od strane taksi službe koja ima kancelarije u Zoni 2, pocelo je parkiranje taksi automobila na zelenim površinama koje se nalaze na samom ulazu ispred Zone 2. Iste su momentalno uništene, a prolazi su zakrčeni. Sve to se odvija na samo 50 metara od sedista Komunalne policije čija je obaveza da spreči nepropisno parkiranje na zelenim provršinama, i to su komunalni policajci sigurno i videli jer redovno kupuju hranu u pekari u Zoni 2. Takođe i iza zgrade "Lepa Brena" je nastao parking na zelenoj površini naočigled Komunalne policije!!!

Unistavanje zelenih povrsina kod Zone 2 Unistavanje zelenih povrsina kod Zone 2 Unistavanje zelenih povrsina kod Zone 2 Unistavanje zelenih povrsina kod Zone 2 Unistavanje zelenih povrsina kod Zone 2
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom