Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Voda ne otiče posle kiše

U ul. Branka Krsmanovića, između broja 5 i 7 se uvek posle kiše zadržava voda. Nakon nevremena 15.06.2020. sada se tu nalazi jezero (što se iz priloženih fotografija može videti). Negde na sredini vode, nalazi se odvod za vodu koji treba očistiti.

Voda ne otiče posle kiše Voda ne otiče posle kiše Voda ne otiče posle kiše Voda ne otiče posle kiše Voda ne otiče posle kiše
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • voda

    Nevreme u Nišu blokiralo saobraćaj, reke tekle ulicama, brojne kuće poplavljene

    Za jedan i po sat, od 20:45 do 22:15, sinoć je u Nišu palo 63,3 litre po metru kvadratnom što je rekordna padavina u prethodnih 25 godina, kažu u JKP Naissusu . Nekim ulicama i bulevarima tekle su reke, a iz Vodovoda kažu da nijedan sistem nije projektovan da primi toliku količinu kiše, te da je u nekim delovima grada saobraćaj bio nemoguć, kao i da je voda ušla u veliki broj objekata.

    (17) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom