Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Zagađenje vazduha u Nišu

Poštovani, Zamolila bih vas, ako ste u mogućnosti, da više pišete o zagađenosti vazduha u Nišu i merama predostroznosti. Napolju se jedva diše, a niko nista ne pominje. Informacije sam našla na ovom sajtu: http://www.amskv.sepa.gov.rs/mob/pregledpodataka.php?stanica=37. Unapred hvala.

Zagađenje vazduha u Nišu Zagađenje vazduha u Nišu

Komentar redakcije

Poštovani,

Više puta smo se bavili ovim problemom, ali nadležni i dalje ne reaguju, više možete pročitati u ovom tekstu: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Nislije-opet-bile-u-oblaku-dima-nadlezni-i-dalje-ne-reaguju.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • vazduh

    Nišlije opet bile “u oblaku dima”, nadležni i dalje ne reaguju

    Po svom kvalitetu, kako pokazuju merenja, sinoć u Nišu je vazduh bio jako zagađen, ali osim podataka da su ponovo bile povećane čestice koje su manje od čađi, nadležni ne daju više informacija, dok je u Milanu, u Italiji, najavljeno da će ovaj grad biti ozelenjen sa 3 miliona stabala novog drveća, koje bi trebalo upravo da smanji štetne PM10 čestice iz vazduha, koje najčešće udišu i Nišlije.

    (39) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom