Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Zagađenost vazduha

Zagađenost vazduha je pet puta veća od dozvoljene i svake godine je sve veća. Pošto niko nije odgovoran da intervenise po ovom pitanju već se samo konstatuje visok index zagađenosti interesuje me kao čitaoca Južnih vesti koliko visok index treba biti da bi neko reagovao? Ljudi ne shvataju alarmantnost stvari koje nisu vidljive i opipljive, dok drugi lako prelaze preko toga jer je to samo u zimskom periodu. S postovanjem, vaš čitalac.

Zagadjenost vazduha
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • magla

    Oglasili se nadležni: Zagađenje vazduha isto kao ranije

    Glavni izvori štetnih PM čestica u Nišu su auspusi i dimnjaci, i te čestice uvek su povećane u zimskim mesecima loženja, kaže direktor Instituta za javno zdravlje Miodrag Stojanović. Za smanjenje aero-zagađenja, što je dugotrajan proces, Stojanović predlaže i da autobusi na struju zamene postojeće u niškom javnom prevozu.

    (19) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom