Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Zapreke, opasne za pesake i vozila

Da li je dozvoljeno da na gradskom zemljistu budu postavljene ovakve opasne zapreke koji je tesko uociti nocu, a koje predstavljaju ruglo ali i opasnost za pesake kako danju, tako i nocu? Ovakvih zapreka je puna Nova i Stara zeleznicka kolonija i niko ne zeli time da se bavi ili ovaj komunalni problem resi. Ovo je moguce samo u Srbiji da neko zasrafi trougao i time sebi obezbedi parking na koji samo on polaze pravo i otme od komsije, grada i drzave parce zemlje bez da plati dinara za tako nesto. Vreme je da se borimo protiv ovakvog necivilizovanog ponasanja, losih komsija i hajducije pojedinaca koji misle da sve njima pripada. Potrebno je popisati sve ovakve zapreke i zalepiti traku i nalog za uklanjanje iste, to je resenje

Zapreke, opasne za pesake i vozila Zapreke, opasne za pesake i vozila
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom