Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Zbog nepoštovanja datuma predviđenog za izgradnju vodovoda meštani sela Popovac kod Niša bez asfalta

Naime, kao što stoji u opisu problema, zbog nepoštovanja roka predviđenog za izgradnju vodovodne mreže, meštani sela Popovac ostali su uskraćeni za 2 linije gradskog prevoza koje su saobraćale deonicom puta gde se radovi vrše. Time je znatno otežan odlazak na posao, fakultet ili školu. U nastavku sledi fotografija koja svedoči o tome kako su radovi već trebali da budu gotovi jer je rok za izgradnju bio 3 meseca. Građani konstantno imaju primedbe na stanje ulice, koje je najgore u kišnom periodu kada blato i bare otežavaju kretanje građana kao i promet saobraćaja. Problem je još i to što jedina linija gradskog prevoza, koja saobraća ovom deonicom puta, nema česte polaske i time se stvaraju gužve u autobusima.

Zbog nepoštovanja datuma predviđenog za izgradnju vodovoda meštani sela Popovac kod Niša bez asfalta

Komentar redakcije

Poštovani,

O ovom problemu pisali smo pre desetak dana, kada je iz Direkcije za izgradnju rečeno da će ulica biti asfaltirana na proleće, po završetku izgradnje vodovodne mreže.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Popovac ulica

    Ulica u Popovcu bez asfalta 5 meseci zbog izgradnje vodovoda

    Blato i bare na glavnom putu kroz Popovac su realnost građana koji žive u ovom selu jer je, kako navodi čitalac preko aplikacije "Prijavi problem", asfalt skinut još u julu. Iz Direkcije za izgradnju Niša kažu da će ulica biti asfaltirana na proleće, pošto se radovi na izgradnji vodovodne mreže završe.

    (4) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom