Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Zimske "radosti"

Poštovani, pišem vam povodom sada već ustaljene prakse JKP Mediane ili koje već službe zadužene za čišćenje trotoara i staza od snega. Naime, svake zime javlja se isti problem da se staza pored parka Svetog Save (duž ulice Pariske komune) čisti od snega SAMO do zgrade opštine Medijana, dok drugi deo staze ostaje redovno neočišćen i opasan po prolaznike pogotovo s pojavom leda. Postavlja se pitanje da li gradska služba čisti od snega ovu stazu za dobrobit svih gradjana ili samo kako bi omogućila odbornicima pristup radnom mestu? Kao i da li bi se taj deo staze uopšte čistio da se zgrada opštine ne nalazi na tom mestu? Na kraju, da li se gradu više isplati da očisti sve staze (pogotovo one gde je ferkventnost velika) ili da iz budžeta plaća gradjanima nadoknade štete na ime preloma ekstremiteta usled pada? PS U prilogu vam dostavljam po dve fotografije od i do zgrade opštine Medijana.

Zimske "radosti" Zimske "radosti" Zimske "radosti" Zimske "radosti"
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom