Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

celonocno svetlo na igralistu

nakon postavljanja celonocnog osvetljenja na igralistu bulevar nemanjica 23 zivot stanara preko 50 stanova oko igralista postao je pakao: galama i buka onemogucavaju nocni odmor. uz osvetljenje nije postavljena automatika koja bi gasila reflektore u 22h i omogucila da na posao idemo odmorni i zaradjujemo i za gradonacelnicu i gradske sluzbe koje su omogucile ovo stanje, i za policiju koja ne intervenise na pozive gradjana. molimo za pomoc u postavljanju automatike jer je noc postala dan a psihicko stanje stanara oko terena ugrozeno celonocnom bukom

celonocno svetlo na igralistu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • sportski teren bulevar nemanjića

    Novi reflektori na igralištu na Bulevaru Nemanjića svetleli samo tri dana

    Samo tri dana nakon što su iz JKP Parking servisa na sportskom terenu na Bulevaru Nemanjića u Nišu postavili reflektore i time se i pohvalili na svom zvaničnom sajtu, ovo igralište je opet ostalo u mraku. Dok nekim stanovnicima ovog dela grada smeta što je uveče dosta mračno, drugima je smetalo što reflektori rade cele noći, a objašnjenja zašto sada ne rade nema iz Parking servisa.

    (25) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom