Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Deponija i smrad na ulazu u Čair

Na ulazu u park Čair, pored Željinog igralista je deponija i uzasan smrad. JKP "Mediana" iz "DULEVO" kamiona u kontejnere izbacuje svu prašinu sa niških ulica, koja u kombinaciji sa vodom daje efekat kanalizacije. Ko nije prolazio tim putem - ne zna sta je smrad.

deponija i smrad na ulazu u cair deponija i smrad na ulazu u cair deponija i smrad na ulazu u cair deponija i smrad na ulazu u cair deponija i smrad na ulazu u cair
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • očišćena deponija

    Očišćena deponija u Čairu, smrada više nema

    Nakon pisanja "Južnih vesti" deponija kod Željinog stadiona je očišćena, pa kontejnera koji su širili smrad po Čairu više nema. Ekipe JKP Mediane izašle su i očistile đubre na koje su se građani dugo žalili.

    (8) detaljnije
  • Pražnjenje duleva Čair

    "Dulevo" očisti ulice, a onda stvori smrad kod Čaira

    Kontejneri puni prljavštine sa ulica, iz kojih curi voda, izvor su smrada koji ometa prolazak građana stazom koja iz Čaira vodi do istoimene ulice. Na tom mestu, prema svedočenjima građana, prazne se auto-čistilice "dulevo", pa prljavština u kombinaciji sa vodom stvara efekat smrada iz kanalizacije.

    (4) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom