Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
Prijavljen

14. 1. 2024.

čopor pasa kod Bata Baneta

Zauzeli su trotoar. Pokušao sam da prođem iza njih i napali su me. Krajnji bezobrazluk. Hranu im ostavljaju po ulici ne može da se prođe od njih. Još i kućice na javnim mestima. Šintere

detaljnije
Prijavljen

13. 1. 2024.

Nestao poklopac šahte

Na uglu ulica Južnomoravske brigade i Bore Vukmirovića nestao poklopac šahte. U tom kraju ima dosta dece koja se igraju na ulici. Građani su označili rupu granjem i kesama, ali potrebno je što hitnije postaviti poklopac. Problem je prijavljen nadležnim službama, ali za sada nisu reagovale.

detaljnije
Prijavljen

8. 1. 2024.

Rupe na putu

Ogromne rupe na putu od Popovca do Medoševca koje oštećuju vozila.

detaljnije
Prijavljen

4. 1. 2024.

Divlji zapad u Panteleju,

Zatvaranje ulice u Panteleju, ul Gornjomatejevacka prilaz 2 br.8.Bez papira i bez dokaza komšija zatvara put komšiji gde su 40 god.prolazili.Prijavljeno u svim institucijama. Dokazano je da je Gradsko zemljište,i planski ulica treba da prođe. Naloženo da se sruši zid koji je sagradio na ulici,i dalje se bahati i nista ne rešava,nego uznemirava svaki dan komšiju .

detaljnije
Prijavljen

4. 1. 2024.

Neprohodna staza iza zgrada

Iza zgrada u Sremskoj ulici i iza OS Car Konstantin nalazi se zelena povrsina. Kada padne iole malo kise, napravi se blato i ta staza postaje neprohodna. Vec nekoliko godinama se zalimo nadleznim institucijama da rese ovaj problem, ali evo dosla je jos jedna zima i nista! Molimo vas da nam pomognete. Nas zahtev je da se nanese sljunak ili asfaltira jedan deo staze.

detaljnije
Prijavljen

4. 1. 2024.

Humanitarni parking

Na osnovu čega se ovde naplaćuje parking? Ako su odlučili da se uvodi naplata, očekivalo bi se da parking bude u skladu sa pravilnikom o upravljanju javnim parkiralištima, gde se precizira da su parkirališta označena delovi kolovoza, trotoara ili površine između njih namenjene parkiranju vozila. Gde su označena parking mesta za invalide? Zar to nije obaveza koju pravilnik propisuje? Stanje parkinga trenutno je neprihvatljivo; parking bi trebao biti asfaltiran sa drenažom (podužnom i poprečnom)kao i odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom. Ko je izvršio tehničku kontrolu nad ovim projektom i ko je izdao upotrebu dozvolu , ili da li uopšte postoji odobrenje?

detaljnije
Prijavljen

2. 1. 2024.

Ne radi ulično osvetljenje u Vardarskoj ulici broj 10

U Vardarskoj ulici broj 10, kod ulaza broj 4, ne radi ni mala ulična svetiljka koja osvetljava trotoar, ni velika koja osvetljava kolovoz. Taj dro ulice je u totalnom mraku te je ugrožena bezbednost kako pešaka tako i vozača. Problem prijavljujemo još od avgusta meseca ali niko ne reaguje.

detaljnije
U obradi

2. 1. 2024.

komunalni problemi, smeće

Mini divlja deponija ispred zgrade

Ispred novoizgrađene zgrade ne postoji mesto za odlaganje otpada. Stanari su napravili deponiju ispred zgrade, tako da se đubre sada raznosi dalje po celoj ulici. Lokacija: pored zgrade u Borislava Nikolića Serjože 19

detaljnije
Prijavljen

1. 1. 2024.

slike naprednog grada!

Gomile otpada na slikama nisu nastale u poslednja 2 dana pred doček NG. Ovakvo stanje traje već danima u naselju Stevan Sinđelić - Bulevar Nikole Tesle, iza tehničkih fakulteta. Možda bi nam bilo lakše da nismo među najredovnijim što se tiče uplata za iznošenje smeća. Čemu postojanje JKP Medijana?! Ovaj nemar, ovo ruglo i moguć izvor zaraze su BRUKA za naš Niš. Sa nadom da će se odgovorni setiti da je 21. vek!! Pozdrav, Jelena Janevski

detaljnije
Prijavljen

29. 12. 2023.

Osvetljenje

Sinoć u naselju mrkli mrak, odmah do ulice koja je jako prometna, nije se videlo bukvalno ništa. A danima ulično osvetljenje radi. Neko je zaboravio kad je dan a kada noć. Ovo je slikano danas u 9.15h, a inače će biti upaljene čitav dan. Ovo će svim stanarima značiti, a odgovornom samo da nauči kada se uključuje i isključuje ulična rasveta.

detaljnije
Prijavljen

26. 12. 2023.

Krateri i rupe u ulici Dušana Životića (Nevena) u naselje Čalija

U ulici koja je prva nastala i stara je 50 i više godina u ovom elitnom naselju Čalija je jedina neasfaltirana ulica. Dok svi izlaze čisti iz svojih okolnih ulica, mi izlazimo prljavih cipela i isprskani od blata. To je ulica koja je nekada bila "Čegarska", na mapi još uvek "Nevena", a u ličnim dokumentima "Dušana Životića".

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom