Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
Prijavljen

4. 3. 2022.

Raskrsnica bez saobracajnog znaka 150m od škole

Na raskrsnici Ulice Dimitrija Dragovića i Ulice Nikole Uzunovica u pravcu ka Đerdapskoj ulici nedostaje znak obavezno zaustavljanje odnosno znak "STOP". Od raskrsnice na oko 100m je dvoriste skole "Dusko Radovic". Jako mnogo dece ide ovim ka i iz skole, a cesto se desi da na raskrsnicu " izlete" automobili misleci da imaju prvenstvo prolaza.

detaljnije
Prijavljen

4. 3. 2022.

Krateri na putu

Rupe u ulici Branka Krsmanovica pesački prelaz kod ulaza u osnovnu skolu Sv.Sava,i kod Ideje. Ako nista drugo nebezbedno je zbog dece i skole,mi smo grad koj ceka tragediju da bi se reagovalo.

detaljnije
Prijavljen

4. 3. 2022.

Udarne rupe na samoj krivini

Udarne rupe vise komada na ulazu u selo Trupale jedna do druge da vizila moraju da prelaze u suprotnu traku rizikujuci da neko ne izadje iza krivine. Rizikujemo zivote da obidjemonrupe. Rupe su toliko duboke da je rizik upasti u nju jer se tu moze i ostati. Stoje mesecima sve vece su a predsednika sela ne zanima nista a kamo li rupe. Slike substarijeg datuma sada su tamo krateri. Mozd dodjemo do zemljinog jezga🙂

detaljnije
Prijavljen

2. 3. 2022.

Divlja deponija

Ova divlja deponija uslikana je pre dve nedelje na području opštine Pantelej, preciznije na obodu grada ispod pruge, u blizini OFK igrališta (raspršeno je na bezbroj tačaka u rasponu od 2 km). Ovaj problem egzistira više od 3 godine, osim što je kvantitet đubreta sve veći. Molim da neko dođe, proveri ovo i apeluje na nadležne da se preduzme uklanjanje ovog haosa koji je poražavajuć, kako po zaštitu životne sredine, tako i zbog činjenice da će se ovde nakotiti pacovi (koji su već primećeni u rezidencijalnom delu nadomak). Pozdrav, I. M.

detaljnije
Prijavljen

1. 3. 2022.

Divlja deponija u Malči

u Malči pored mladog zapisa formirana deponija.Nekoliko puta obavešteni nadležni u opštini i gradu da se ova deponija očisti.

detaljnije
U obradi

3. 3. 2022.

komunalni problemi, opšti problemi

Ogromna rupa

Ogromna rupa u Njegosevoj, gde je pre par dana napadnuta ekipa N1.

detaljnije
Prijavljen

28. 2. 2022.

Zaboravljeno od grada Nisa Naselje Milka Protic

Da li ce ikada neko od gradskih rukovodioca Nisa da se seti da postoji Naselje Milka Protic koji ima blizu 400 stanovnika.? Nema kanalizaciju prikljucenu na gradski vod, asfalt u losem stanju, prodavnicu itd...Zadnjih 40 godina niko od njih nije krocio i zainteresovao se za poboljsanje uslova zivota..Sramota! Potpuno zaboravljeno i prepusteno samom sebi. Mnogi su ranije obecavali i nista! Potrebno je da gradonacelnik ili predsednik opstine dodje da porazgovara sa mestanima i uveri na terenu o trenutnoj situaciji.

detaljnije
Prijavljen

28. 2. 2022.

Ktitor ulica (od vrtića do agrohima)

Svako veče, ponekad u toku dana, pojedini vozači automobila daju gas do daske,neko može da nastrada Jedino rešenje bi bili ležeći policajci,da bi što manje bilo takvih nasilnih vožnji naselje Duvanište

detaljnije
Prijavljen

28. 2. 2022.

Pešački prelaz

Kad god padne obimna kiša, deo između pešačkog prelaza se napuni vodom, tad je nemoguće preći pešački, pogotovo ako treba da pređu žene sa dečjim kolicima za bebe, sa detetom. Vizantijski bulevar 64 Duvanište

detaljnije
Prijavljen

28. 2. 2022.

unistena ulica

KPZ Nis je dao sportkse terene u Naselju Milka Protic na koriscenje OFK"Radnicki" Nis, uz obavezu ovog kluba da iste rekonstruise. Klub je angazovao teretne kamione za ove poslove, koji do danas nisu zavrseni. Od teretnih kamiona ul.III u Naselju Milka Protic jeskroz unistena, te tako gradjani sada iz svojih kuca moraju da preskacu po jezerima i blatu. Ulica prakticno vise ne postoji. Niko od nadleznih se nije oglasio, a klub nije otklonio stetu koju je napravio.

detaljnije
U obradi

1. 3. 2022.

divlja deponija

divlje deponije

u Naselju Milka Protic nema kanti za smece (samo par kontejnera na rubovima naselja) pa se tako smece baca u zivoj ogradi - jelkama u naselju. Cesto se desava da ljudi iz grada iz svojih automobila takodje bacaju smece po jelkama od Metroa do ulaza u Naselju i medju jelkama u ulici III.

detaljnije
Prijavljen

27. 2. 2022.

Lim sa krova

Usled vetra otpao je deo krova na Osnovnoj skoli Čegar i klati se. Tako stoji vec 10ak dana i niko ne popravlja a deca prolaze ispod.

detaljnije
Prijavljen

26. 2. 2022.

Oliver Arsić

U Peckoj ulici, nema kanalizacije, voda ima do pola ulice, asvalt koji postoji manje od polovine je uradio servis u privatnoj reziji, imovinski odnosi su reseni ulica pripada gradu, obratili smo se svim mogucim institucijama unazad vise godina ali bez uspeha. Ovo je strasno da u danasnjem vremenu nemamo elementarne uslove za zivot!!!

detaljnije
Prijavljen

26. 2. 2022.

Nekoristan asvalt

Na deonici puta od naselja Nikola Tesla do brzog broda desna traka iz pravca banje ka nisu nalazi se zavrsena deonica puta koja je renovirana pre nekoliko godina mozda dve,i od tada poseduje propale dajte i ulegnut asvalt,niko nikada nije pokusao sanaciju,sem jedne resetke za odvod koju je neki radnik jednom popravio.Inače desnom stranom je katastrofa voziti. Niko da ne reaguje dok je u garanciji,sramota

detaljnije
U obradi

1. 3. 2022.

divlja deponija

Divlja deponija Kamenicki Vis

Duz puta od izletišta Dabilo (blizu Kamenickog Visa) do Cerja, sa leve strane puta je šuma pretvorena u deponiju. Ima kesa, flasa, tona pelena, starog nameštaja, gradjevinskog otpada. Jako je tuzno gledati kako deponija neprekidno raste, a nikom nije stalo do ocuvanja prirode.

detaljnije
U obradi

27. 2. 2022.

opšti problemi

Zaboravljeno staklo

Posle renoviranja prozora na MK Mija Stanimirović, a čije je renoviranje podržala i gradonačelnica, ostali su polomljeni prozori i staklo koje se raznosi svakog dana od strane dece koja se tu igraju po povratku iz škole. Molim nadležne da uklone prozore i staklo dok ne dođe do neke povrede.

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom