Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
U obradi

9. 7. 2020.

opšti problemi

Prazne cisterne sa hlorom

U opštini Pantelej, na somborskom bulevaru i kod pošte u Knjaževačkoj već danima su prazne cisterne sa hlorom.

detaljnije
U obradi

11. 7. 2020.

komunalni problemi, smeće

Smeće i urasle klupe na Bubnju

Bubanj je zapušten i pretrpan smećem. Nažalost za smeće krivim mali broj kanti i aljkavost građana. Što se tice ovih klupa u travi, no comment.

detaljnije
Prijavljen

5. 7. 2020.

Rupa na sred trotoara-puta

Duže od godinu dana ovako je označena rupa na sred trotoara ispred zgrade u Vojvode Mišića 6 u blizini ulaza u prodavnicu "Idea". Ometa pešake, vozače koji se parkiraju ispred svoje zgrade kao i vozila koja snabdevaju prodavnicu.

detaljnije
U obradi

6. 7. 2020.

udarne rupe

Udarna rupa Vojvode Mišića

Godinu dana otvorena šahta obeležena postavljenim stubom, smeta pašacima, vozačima da parkiraju, dostavnom vozilu da snabdeva prodavnicu. Vojvode Mišića 6, raskrsnica V. Mišića i Dušanove kod semafora.

detaljnije
U obradi

6. 7. 2020.

udarne rupe

Iskopane a nezakrpljene rupe

Deo Studeničke je asfaltiran... Razbili su trotoar i nalepili betonske ploče, ali ostavili rupe koje zjape ili samo nabacali asfalt i to užasno izgleda. Kada će rupe biti popunjene?

detaljnije
U obradi

6. 7. 2020.

problemi sa snabdevanjem, udarne rupe

Bez vode Ulica Dimitrija Leka

Voda je nakon sve slabijeg pritiska nestala oko 23 č u Ulici Dimitrija Leka, Minovo naselje na Ledenoj steni. U našoj ulici je od nedelje rupa, a na desetak metara pojavilo se ulognuće na kolovozu slične površine, možda su havarije povezane. Na sajtu gradskog vodovodnog preduzeća nema informacija o isključenju.

detaljnije
U obradi

6. 7. 2020.

udarne rupe

Udarne rupe ispod železničkog mosta

Udarne rupe su tu od zimus i toliko su velike i duboke da je praktično jedna kolovozna traka neupotrebljiva, zbog čega vozači prelaze na drugu stranu, što ugrožava saobraćaj.

detaljnije
U obradi

3. 7. 2020.

opšti problemi

Staklo sa sijalice javne rasvete nebezbedno

Na jednoj od svetiljki u centralnom krugu u parku kod vrtica “Zvončici”, između Bulevara Nemanjica i Romanijske, zaštitno staklo demontirano i postavljeno na svetiljku, neobezbeđeno. U centralnom krugu se svakodnevno igraju deca što predstavlja izuzetnu opasnost od slučajnog pada, s obzirom na veličinu stakla i visinu rasvete.

detaljnije
Prijavljen

6. 7. 2020.

komunalni problemi, smeće

Miljkovac izletište Vidrište

Kante prepune, smeće svuda oko kanti. Tako lepa priroda, a tako narušena otpadom. S obzirom na epidemiološku situaciju ljudi obilaze naša izletišta i prirodne lepote, a nažalost nisu u pitanju posetioci, većina njih odlaže smeće u kante, ali zbog nedovoljnog odnošenja smeća i nedostatka kontejnera oko postojećih kanti je ogromna količina smeća.

detaljnije
U obradi

1. 7. 2020.

udarne rupe

Udarni krater

Na raskrsnici ulica Drakčeta Milovanovića i Svetislava Trgojevića otvorila se rupa ili bolje rečeno krater, dubine oko pola metra. Inače na toj raskrsnici je i okretnica autobusa Sarajevska-Kalač brdo.

detaljnije
Prijavljen

1. 7. 2020.

komunalni problemi

Održavanje groblja

Iako se plaća održavanje groblja radnici JP Gorica travu koja je pokošena davno nisu uklonili a nova već raste. Fotografija je od 28.06.2020.godine sa Novog groblja sačinjena na parceli G 30.

detaljnije
U obradi

1. 7. 2020.

udarne rupe

Udarne rupe

Poštovani, već godinu dana sigurno, a možda i nešto više, na samom uglu ulica Sestre Baković i Čairske (kod pruge) nalaze se udarne rupe kako na samom kolovozu, tako i oko slivnika šahte koja se svaki put kada padne kiša sve više širi, a vozači jednostavno ne mogu da ih izbegnu zbog uskog kolovoza Čairske ulice i parkiranih automobila sa strane. I jedna i druga ulica su dosta prometne, pa bih vas ovom prilikom zamolio da intervenišete kod nadležnih kako bi se problem rešio. Srdačan pozdrav, komšija iz Ulice S. Baković.

detaljnije
U obradi

1. 7. 2020.

udarne rupe

Naissus rupa - Duvanište

Drugari, u Đerdapskoj ulici baš gde se Ulica Jelene Glavaski uliva u istu (blizu okretnice u Duvaništu) pre oko 3 nedelje je bila ekipa Vodovoda (nisam sto posto siguran) i oko svojih malih priključaka ili kontrolnih mesta (zaista ne znam šta tačno predstavljaju ove male cevi sa slike) je isekla asfalt u obliku kocke i napravila ogromnu rupu u kojoj ukoliko auto naleti nekom brzinom od 40ak kilometara na sat bez problema može da ostavi par auto delova u istu. Te vas molim da kontaktirate ili JKP Naissus ili ko je već odgvoran za sanaciju ovakvih stvari jer ovo je zaista besmisleno da neko rasturi asfalt i nakon toga ga ne sanira.

detaljnije
Prijavljen

1. 7. 2020.

komunalni problemi

Stadion Čair 26.6.2020

Higijena na stadionu. Šaljem vam par fotografija koje same za sebe dovoljno govore. Miris mokraće na ulasku u stadion je teško preneti.

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom