Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Kamion “JKP "Mediana” oborio konstrukciju na pešačkom prelazu pored OŠ "Ratko Vukičević"

Konstrukcija sa znakom “pešački prelaz” i ekranom za prikaz brzine nije bila dovoljno visoka da ispod nje prođe kamion za skupljanje smeća “JKP Mediana”.

kamion “JKP Medijana” oborio konstrukciju na pesackom prelazu pored osnovne skole Ratko Vukicevic kamion “JKP Medijana” oborio konstrukciju na pesackom prelazu pored osnovne skole Ratko Vukicevic kamion “JKP Medijana” oborio konstrukciju na pesackom prelazu pored osnovne skole Ratko Vukicevic kamion “JKP Medijana” oborio konstrukciju na pesackom prelazu pored osnovne skole Ratko Vukicevic
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

 • Kamion JKP Mediana; foto: citalac-Prijavi problem

  Smećar JKP "Mediana" udario i slomio displej pored niške škole

  Kamion Javno-komunalnog preduzeća "Mediana" koji odvozi smeće po Nišu, udario je pre nekoliko dana u elektronsku tablu koja pokazuje brzinu kretanja automobila i srušio je. U policiji kažu da im je incident prijavljen i da je smećar od udarca oštetio i dva parkirana automobila, a na sreću niko nije povređen.

  (8) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom