Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

roler sport

  • trka rolera

    Trka rolera za decu do 10 godina u niškoj Tvrđavi

    Poligon trka, koja će biti kombinacija brzinske vožnje i spretnosti na rolerima za decu do 10 godina, održaće se u sredu, 20. juna u niškoj Tvrđavi. U slučaju kiše, organizatori će odložiti trku.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Vikend u Nišu u znaku rolera - trke na Panteleju i u Tvrđavi

    Poligon trka, koja će biti kombinacija brzinske vožnje i spretnosti na rolerima održaće se u petak, 15. juna u niškoj Tvrđavi, dok će dan kasnije Pantelej ugostiti roleraše, pošto će se na Somborskom bulevaru održati 2. Rolerijada opštine Pantelej.

    (2) detaljnije
  • Roleraši Besna kobila

    Rolerašice Besne kobile osvojile 5 medalja u Češkoj

    Otvoreno prvenstvo Češke, ujedno i prva od šest ovogodišnjih trka Svetskog kupa, ostaće u lepom sećanju rolerašima kluba Besna kobila. Devojčice koje su branile boje niško-vranjskog kluba iz grada Turnov vratile su se sa 5 medalja, što je ovo takmičenje učinilo najuspešnijim od kada se klub takmiči na međunarodnoj sceni.

    detaljnije
  • Rolerijada

    Trka rolerima u “Čairu” povodom gradske slave

    Deca od 5 do 15 godina moći će da prikažu svoje znanje u brzinskoj i slalom vožnji rolera u nedelju, 3. juna. Roler kup "Sveti car Konstantin" održaće se u parku “Čair”, a povod je, kažu u niškom klubu Oxygen, gradska slava.

    detaljnije
  • roler

    U nedelju besplatan čas Škole rolera za Nišlije

    Svi zainteresovani, od 4 do 74 godine, mogu u nedelju, 20. maja kod "mostića" u parku "Čair" besplatno da nauče kako da voze rolere. Uslov je da donesu svoju kompletnu zaštitnu opremu.

    (1) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Pregršt medalja za Nišlije na rolerijadi u Sloveniji

    Među takmičarima iz Srbije, Hrvatske, Austrije i Slovenije, koji su se nadmetali u Kranju na Alpe Adria kupu i Niš je imao svoje predstavnike. Roleraši niškog kluba Extreme, kao i tri Nišlijke koje se zbog uslova takmiče za beogradski klub, osvojili su pregršt medalja.

    (12) detaljnije
  • Roleri balon sala

    U Niškoj Banji trka rolerima za najmlađe

    Ni zimi ne miruju niški roleraši, pa će tako oni u četvrtak, 23. novembra od 19 sati u balon sali u Niškoj Banji organizovati takmičenje u brzinskoj vožnji rolera, a mogu se prijaviti sva deca do 14 godina.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Niški roleraši osvojili 8 medalja u Beogradu

    Jubilarna 20. Rolerijada u glavnom gradu Srbije bila je organizovana u nekoliko disciplina. Nišlije su se takmičile u brzinskoj i slalom vožnji, na međunarodnom Alpe Adria kupu, kao i na fitnes trci, a na svakoj su osvojili medalje.

    detaljnije
  • Roleri

    Roler liga južne Srbije po prvi put u Čairu

    Kako se u poslednje vreme na jugu Srbije mnogo radi na promociji roler sporta, klubovi iz ovog dela zemlje rešili su da organizuju i spostvenu ligu. Tako će se u nedelju, 3. septembra, od 10 sati u parku Čair, po prvi put održati takmičenje u brzoj vožnji rolera i slalomu samo za 5 klubova iz južne i jugoisočne Srbije.

    detaljnije
  • Ples na rolerima

    Umetnički ples na rolerima - nova aktivnost za najmlađe u Nišu

    Ukomponovati različite vrste plesova nije nimalo lako, pogotovu kada se radi o njihovom izvođenju na rolerima. Mogućnost da nauče kako da plešu na točkovima i izvode atraktivne koreografije sa kostimima, mališani će od septembra imati u niškom Tržnom centru "Kalča".

    (1) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Besplatni časovi rolera u Čairu i tokom avgusta

    Dva niška kluba se u poslednje vreme stalno trude da zainteresuju svoje sugrađane za vožnju rolera kako rekreativno, tako i takmičarski, a besplatni časovi su jedan od načina. Novu priliku za to imaće u sredu i petak 16. i 18. avgusta u paku Čair, od 19 sati.

    (1) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Rolerima kroz poligon spretnosti u Niškoj Banji

    Kombinujući slalom, brzinsku i fristajl vožnju, roler kros je veoma popularanan u svetu, tvrde u klubu Extreme, a prvi put u Srbiji održaće se takmičenje u ovoj disciplini 23. jula od 11 sati u Niškoj Banji. U prelaženju prepreka, koje će biti postavljene duž šetališta, mogu se takmičiti svi zainteresovani, a učešće je besplatno.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Basplatni časovi rolera na Somborskom bulevaru

    U utorak i četvrtak 18. i 20. jula, besplatni časovi rolera za sve zainteresovane održavaće se na Somborskom bulevaru u Nišu, a okupljanje je zakazano za 19 sati kod kružnog toka pored Studeničke ulice.

    detaljnije
  • Roler slalom

    Uspešno proteklo takmičenje u roler slalomu na Besnoj Kobili

    Dvodnevno takmičenje u slalomu na rolerima proteklo je, kako kažu i organizatori i učesnici, uspešno i u dobrom raspoloženju. Osim prilike da se nadmeću, takmičari su imali prilike i da uživaju u prirodi na Besnoj Kobili.

    detaljnije
  • Trka slalom roleri

    Besplatni treninzi rolera ponovo u Čairu

    U četvrtak i petak, 29. i 30. juna, članovi Sportskog kluba Oxigen održaće besplatne treninge za sve zainteresovane. Kao i uvek, ciljna grupa su deca od 3 do 10 godina, ali se vožnji rolera mogu učiti svi zainteresovani, a treninzi će se održati u 19 sati, kod mostića u parku Čair.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Na Panteleju za vikend rolerijada za sve uzraste

    Roler sport se sve više promoviše u Nišu, pa će tako svi ljubitelji imati prilike da se 17. juna, po drugi put ovog meseca, takmiče u njemu. Početak je planiran za 17 sati na Somborskom bulevaru, na raskrsnici sa Studeničkom ulicom.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: