Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 2. 3. 2011.

Treći seminar o tehnikama prodaje

SEMINAR KUPI ME O TEHNIKAMA PRODAJE, Niš, 11, 12. i 26.mart

Ne propustite martovku rasprodaju znanja o prodaji!

Seminar o tehnikama prodaje - Kupi me koji se po treći put u organizaciji Komore mladih lidera i preduzetnika JCI Niš održava u Nišu, jedinstvena je prilika da svako kome je prodaja svakodnevni posao značajno unapredi svoja znanja i veštine.

Ovogodišnji program seminara je kombinacija treninga i ex catedra pristupa.

Prva dva dana seminara, 11. i 12. marta renomirane konsultantske kuće iz Beograda Mentor plus i NLP institut održaće celodnevne treninge za ograničen broj učesnika. Treninzi će biti realizovani u Regionalnom centru za profesionalni razvoj, Pariske komune bb.

Trećeg dana seminara, 26. marta na Ekonomskom fakultetu u Nišu, konsultanti iz Srpske asocijacije menadžera održaće nekoliko predavanja o marketingu i prodaji. Prodaja je dinamična oblast koja se i u teoriji i u praksi razvija svakog dana - menjaju se stilovi i kanali komunikacije, pojavljuju novi mediji. Ono što je bilo nezamislivo pre samo pet godina danas je svakodnevna prodajna praksa. Zbog svega ovoga je neophodna permanetntna edukacija menadžera prodaje.

Jedan od najvažnijih ciljeva JCI Niš je da svojim članovima i svim zainteresovanim pripadnicima poslovne zajednice obezbedi permanentnu edukaciju po niskim cenama.

Učešćem na seminaru Kupi me imate mogućnost da unapredite svoje znanje i veštine o prodaji po promotivnoj ceni od 30 evra po danu treninga.

I to nije sve! Svi učesnici treninga dobiće potpuno besplatno mogućnost prisustva trećem danu seminara!

Posetite web stranu seminara www.kupime.org.rs  saznajte mnogo više informacija o predavačima i rezervišite svoje mesto jer je broj učesnika ograničen!


O organizatoru

JCI Niš – Međunarodna organizacija mladih lidera i preduzetnika Niš punopravni je član JCI mreže mladih preduzetnika i lidera, uticajne asocijacije, prisutne u 110 zemalja širom sveta, sa preko 6000 lokalnih organizacija. JCI broji oko 200 000 aktivnih članova, koji svojim delovanjem i projektima unose pozitivne promene u zajednicama u kojima žive.

JCI Niš je osnovana 2007. godine i nju čine uspešni mladi preduzetnici i menadžeri do 40 godina starosti. JCI Niš svoje članove angažuje na projektima u oblasti preduzetništva, međunarodne saradnje, kvaliteta, obrazovanja, kulture i razvoja društvene zajednice. Identifikujući se sa osnovnim načelima globalne poslovne strategije ove asocijacije, JCI Niš želi da doprinese napretku lokalne zajednice pružanjem šanse mladim ljudima da razviju liderske osobine, socijalnu odgovornost i preduzimljivost u cilju stvaranja pozitivnih promena i novog ambijenta za rast privrede i preduzetništva. Svaki događaj u našoj organizaciji prilika je za novo poslovno povezivanje i izvanredna prilika mladim preduzetnicima da postanu deo globalne mreže. Ključne reči u tom smislu jesu nove ideje, drugačiji ambijent, povezivanje u mrežu i informacije od značaja.

Podeli sa prijateljima
Pronađite nas na: