Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

stoni tenis

  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Nove pobede niških stonoteniskih superligaša

    U derbiju 2. kola Superlige za žene stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša savladale su Panoniju u Novom Sadu rezultatom 4:1 i tako nanele poraz direktnom rivalu u borbi za plej-of. Takmičari Železničara, novajlije u eliti, savladali su Bačku Palanku na gostovanju sa 4:2.

    (3) detaljnije
  • stoni tenis

    Niški stonoteniski superligaši igraju u Novom Sadu i Bačkoj Palanci

    Oba niška supeligaša, kako stonoteniserke Josipa Kolumba, tako i takmičare Železničara, u subotu, 21. septembra očekuju gostovanja. Dame putuju u Novi Sad gde sa Panonijom igraju derbi kola, a stonoteniseri putuju u Bačku Palanku gde će se boriti protiv istoimene ekipe.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Maksimalne pobede niških stonotenisera na startu sezone

    Nišlije su imale više nego uspešan start u novoj sezoni i u muškoj i ženskoj Superligi. Takmičarke Josipa Kolumba su na svom terenu savladale Unireu iz Uzdina sa 4:0, a istim rezultatom slavio je i Železničar protiv Partizana u gostima.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Niški stonoteniski superligaši počinju sezonu

    Prošlosezonske učesnice plej-ofa stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša u subotu, 14. septembra protiv Uniree iz Uzdina na svom terenu počinju novu sezonu u Superligi u kojoj imaju velike ambicije. Niš ove godine ima i superligaša u muškoj konkurenciji, a takmičari Železničara će u nedelju, 15. septembra igrati protiv Partizana u Zemunu.

    detaljnije
  • stoni tenis evro balkans kup

    Vojvođanski Rumuni najbolji na "Evro Balkans kupu" u Nišu

    U konkurenciji stonoteniskih timova iz Niša, Prilepa iz Severne Makedonije i Podgorice, glavnog grada Crne Gore, ekipa rumunske nacionalne manjine iz vojvođanskog sela Nikolinci pobedila je na "Evro Balkans kupu" koji je održan u Nišu.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Reprezentacije gradova na međunarodnom stonoteniskom turniru u Nišu

    "Evro Balkans kup", pod sloganom "Stoni tenis bez granica", okupiće u Nišu subotu, 7. septembra, kako najavljuju u klubu Josip Kolumbo, reprezentacije 4 grada. Stonoteniseri iz Uzdina, Prilepa, Niša i Podgorice nadmetaće se u niškom Stonoteniskom domu.

    detaljnije
  • stonoteniserke Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke počele pripreme pojačane državnom prvakinjom

    Polufinalistkinje plej-ofa Superlige stonoteniserke niškog kluba Josip Kolumbo otpočele su pripreme za novu sezonu sa željom da ovog puta stignu do finala. One se trenutno pripremaju u Zrenjaninu, kaže predsednik niškog kluba Dušan Popović, a u odnosu na prošlu sezonu pojačane su juniorskom prvakinjom Srbije Anđelom Menger.

    (1) detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Turnir za stonotenisere sa invaliditetom u hali “Čair”

    Takmičenje "Trofej Nais" okupiće u subotu, 3. avgusta 40 stonotenisera sa invaliditetom u hali “Čair”. Tradicionalni niški turnir jedan je od 6 bodovnih u kalendaru Stonoteniskog saveza osoba sa invaliditetom Srbije.

    detaljnije
  • basket koš lopta

    Turniri u basketu, futsalu i stonom tenisu za izgradnju roditeljske kuće

    Rekreacija, zabava i humanost spojiće se u turniru "Igraj humano", koji na terenima Osnovne škole "Sveti Sava" u nedelju, 28. jula organizuju niški Odred izviđača Josif Pančić i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Svi zainteresovani građani mogu se nadmetati u basketu, stonom tenisu ili malom fudbalu, a prilog od kotizacije otići će za izgradnju nove roditeljske kuće.

    (2) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke bez finala Superlige, Novi Sad ih zaustavio

    Rezultatom 4:0 stonotesnierke Novog Sada, lidera u osnovnom delu Superlige, savladale su takmičarke Stonoteniskog kluba Josip Kolumbo u Nišu. Nakon pobede od 4:1 u prvom meču, Novosađanke su ukupnim trijumfom od 2:0 obezbedile mesto u finalu.

    (1) detaljnije
  • Vejnović stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke izgubile u prvom meču plej-ofa

    Iako su povele, stonoteniserke kluba Josip Kolumbo nisu uspele da naprave iznenađenje i slave u hali “Spens” protiv ekipe koja je bila najbolja u regularnom delu prvenstva Novog Sada. Revanš, u kome će imati priliku da se izbore za majstoricu, Nišlijke će igrati već sutra, 22. maja u Stonoteniskom domu.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Predsednik niškog stonoteniskog saveza suspendovan na 2 godine

    Iznošenjem netačnih informacija o Stonoteniskom savezu Srbije u medijima, predsednik Stonoteniskog saveza regiona Niš Dragan Đorđević sejao je razdor, mržnju i netrpeljivost, zaključci su disciplinskog sudije, koji je odlučio da čelinka SSRN suspenduje na 2 godine. Đorđević, međutim, tvrdi da ovo rešenje nikada nije dobio, a da ga svakako ne priznaje.

    (3) detaljnije
  • stk toplicanin- stk vranje

    Prokupački stonoteniseri izborili plasman u Prvu B ligu

    Pobedom u poslednjem kolu nad direktnim konkurentom, ekipom Stonoteniskog kluba Vranje rezultatom 4:1, prokupački stonoteniseri izborili su plasman u Prvu B ligu. Pobede za STK Topličanin ostvarili su Vojkan Vukmirović i Milan Jovanović - po dve, dok je jedini poen Vranjancima doneo Petar Filipović pobedivši u neizvesnom meču Nikolu Stamenkovića.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Josip Kolumbo pobedio Vojvodinu i zakazao plej-of sa Novim Sadom

    U poslednjem kolu regularnog dela Superlige niške stonoteniserke su sa maksimalnih 4:0 savladale Vojvodinu. Zbog raspleta u ostalim mečevima, Novi Sad je zadržao prvu poziciju, pa će Josip Kolumbo upravo protiv njega igrati u polufinalu plej-ofa.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Bura u Stonoteniskom savezu Srbije, "zaratili" Nišlija i Karakašević

    Nezakonite sednice, previranja i falsifikovanja ovih dana aktuelni su u Stonoteniskom savezu Srbije, a svaka od strana ima svoju priču. I dok u STSS kažu da je predsednik Stonoteniskog saveza regiona Niš Dragan Đorđević bio među onima koji su falsifikovali pečat Saveza, Đorđević ovu optužbu naziva “apsolutnom neistinom” i kaže da je predsednik Aleksandar Karakašević taj koji organizuje “svoje” skupštine.

    (1) detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Stonoteniseri Železničara se plasirali u Superligu

    Ono što im je umaklo prošle sezone, stonoteniseri Železničara ostvarili su ove. Sa maksimalnim učinkom, kolo pre kraja takmičenja niški stonoteniseri obezbedili su plasman u Superligu, gde će, uz Požarevac, biti jedini klub južno od Save i Dunava.

    detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis

    Josip Kolumbo se plasirao u plej-of

    Značila je niškim stonoteniserkama pobeda nad Vršcem u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige, ali mnogo više nego što su mislile. Crvena zvezda je na sveopšte iznenađenje savladala Panoniju, direktnog konkurenta Josipa Kolumba za doigravanje, zbog čega su Nišlijke definitivno obezbedile plasman u plej-of.

    (1) detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis

    Niške stonoteniserke dočekuju Vršac

    Regularni deo sezone se bliži kraju, do njega su ostala još 2 kola, a niškim stonoteniserkama potrebne su pobede kako bi same odlučivale o svojoj sudbini. Josip Kolumbo će u prvom od preostala dva meča ugostiti Vršac, u subotu, 6. aprila u Stonoteniskom domu.

    detaljnije
  • stoni tenis

    Stonoteniserke iz Niša poražene u Novom Kneževcu

    U 16. kolu Superlige Josip Kolumbo iz Niša izgubio je od Obilića u Novom Kneževcu rezultatom 4:1, ali i pored šestog poraza u sezoni, tri kola pre kraja, na četvrtom je mestu koje vodi u plej-of i doigravanje za titulu.

    detaljnije
  • Stoni tenis Josip Kolumbo

    Josip Kolumbo savladao Panoniju i vratio se u zonu plej-ofa

    Sa maksimalnih 4:0 pobedio je Josif Kolumbo u Stonoteniskom domu u Nišu Panoniju, novosadsku ekipu koja mu je glavni konkurent za plasman u plej-of. Zahvaljujući ovako ubedljivoj pobedi, niške stonoteniskerke su se vratile na 4. poziciju u Superligi.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: