Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ministarka u teatralnom obraćanju: Grad Niš nesposoban da vodi aerodrom

U neobičnom video-snimku, ministarka Zorana Mihajlović, aludirajući na na to što 35 radnika niškog aerodroma još nije produžilo ugovor o radu, rekla da se radi o prepucavanju Grada Niša i rukovodstva aerodroma, što “pokazuje njihovu nesposobnost”. Ona dodaje i da Grad, ako želi da zadrži vazdušnu luku, nema potrebe da traži saglasnost od Vlade Srbije za produženje ugovora zaposlenih, već da postojeće službenike preraspođuju po potrebi.

  • zorana mihajlovic

    Ministarka u teatralnom obraćanju: Grad Niš nesposoban da vodi aerodrom

    U neobičnom video-snimku ministarka Zorana Mihajlović, aludirajući na to što 36 radnika niškog aerodroma još nije produžilo ugovor o radu, rekla je da se radi o prepucavanju Grada Niša i rukovodstva aerodroma, što “pokazuje njihovu nesposobnost”. Ona dodaje i da Grad, ako želi da zadrži vazdušnu luku, nema potrebe da traži saglasnost od Vlade Srbije za produženje ugovora zaposlenih, već da postojeće službenike preraspodeli po potrebi.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

U zemlji Srbiji svako povećanje cene vode nije poskupljenje, vec uskladjivanje cena! Uskoro ce se 1m3 vode uskladiti sa 1/2 Bitcoin-a .

Filozof Čitalac

Tekst: Voda i kanalizacija u Nišu poskupljuju oko 30 odsto