Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Radnički: Ovo je pokušaj uništenja Radničkog i fudbala na jugu

Dešavanja na utakmici u Subotici zgranula fudbalsku Srbiju

Burne reakcije ljubitelja fudbala na društvenim mrežama i komentarima na portalima, izazvalo je suđenje Srđana Obradovića na utakmici pretposlednjeg kola Superlige između Radničkog i Spartaka. Tim povodom oglasio se i niški superligaš, u kome kažu da je ovo pokušaj uništenja kako samog Radničkog, tako i fudbala na jugu, da je suđenje Obradovića “njemu na čast”, a da oni nisu samo “unakaženi u Subotici”, već i “obogaljeni” pred meč sa Napretkom.

  • Spartak Radnički

    Radnički: Mi smo bili žrtve onoga za šta smo unapred optuživani

    Burne reakcije na društvenim mrežama i komentare na portalima, izazvalo je suđenje Srđana Obradovića na utakmici pretposlednjeg kola Superlige između Radničkog i Spartaka. Tim povodom oglasio se i niški superligaš, u kome kažu da je ovo pokušaj uništenja kako samog Radničkog, tako i fudbala na jugu, da je suđenje Obradovića “njemu na čast”, a da oni nisu samo “unakaženi u Subotici”, već i “obogaljeni” pred meč sa Napretkom.

    detaljnije
  • fudbal lopta sudija - kosta

    Fudbalski sudija sa spornog meča Spartaka i Radničkog iz 2018. godine oslobođen svih optužbi

    Vrhovni kasacioni sud oslobodio je optužbi fudbalskog sudiju Srđana Obradovića da je zloupotrebom službenog položaja favorizovao domaćina na meču iz 2018. godine između Spartaka i niškog Radničkog. Posle tri i po godine i 28 dana pritvora, jagodinski arbitar je slobodan i može ponovo da bude delilac pravde na fudbalskim utakmicama.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: