Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Žena u KC Niš tetura se i gubi epruvete - građani sumnjaju na pijanstvo [video]

Na snimku koga je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi koja pacijenta, sudeći po onome što govori, pokušava da odvede do laboratorije, ali se u tome ne snalazi. Pritom se tetura, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete sa krvlju iz ruku, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol.

 • Klinički centar hodnik žena teturanje

  Žena u beloj uniformi u KC Niš tetura se i gubi epruvete - pacijenti sumnjaju na pijanstvo [video]

  Na snimku koji je redakciji "Južnih vesti" dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome što govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete sa krvlju, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol. Direktor KC pozvao građane da mu dostave video.

  detaljnije
 • Klinički centar hodnik žena teturanje

  Radovanović: Liči na epruvetu, a možda je i olovka

  Komentarišući snimak na kojem se vidi žena u belom mantilu kako se tetura po hodnicima Kliničkog centra Niš, dok joj usput ispadaju papiri i epruvete, direktor ove zdravstvene ustanove Zoran Radovanović rekao je da se radi o higijeničarki sa zdravstvenim poteškoćama čija je plava uniforma na pranju i da joj je ispalo “nešto što liči na epruvetu, ali može biti i hemijska olovka”.

  detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

A sada je na redu da se GAK renovira? Ili ipak ne? Nije hitno toliko?

Porodilja Čitalac

Tekst: Niška Infektivna konačno renovirana, ali još bez pacijenata