Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Žena u KC Niš tetura se i gubi epruvete - građani sumnjaju na pijanstvo [video]

Na snimku koga je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi koja pacijenta, sudeći po onome što govori, pokušava da odvede do laboratorije, ali se u tome ne snalazi. Pritom se tetura, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete sa krvlju iz ruku, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol.

  • Klinički centar hodnik žena teturanje

    Žena u beloj uniformi u KC Niš tetura se i gubi epruvete - pacijenti sumnjaju na pijanstvo [video]

    Na snimku koji je redakciji "Južnih vesti" dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome što govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete sa krvlju, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol. Direktor KC pozvao građane da mu dostave video.

    detaljnije
  • Klinički centar hodnik žena teturanje

    Radovanović: Liči na epruvetu, a možda je i olovka

    Komentarišući snimak na kojem se vidi žena u belom mantilu kako se tetura po hodnicima Kliničkog centra Niš, dok joj usput ispadaju papiri i epruvete, direktor ove zdravstvene ustanove Zoran Radovanović rekao je da se radi o higijeničarki sa zdravstvenim poteškoćama čija je plava uniforma na pranju i da joj je ispalo “nešto što liči na epruvetu, ali može biti i hemijska olovka”.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: